Politica  de retur: 

Pentru orice motiv puteți returna fără a vă motiva decizia in termen de 15 zile de la preluarea coletului. Va rugăm să ne anunțați in scris prin intermediul paginii de contact sau printr-un email la adresa contact@flymed.ro sau telefonic: 0749.751.931

Produsele returnate trebuie să fie in aceeași stare în care au fost livrate. Nu se acceptă returnarea produselor utilizate, care prezintă modificări fizice de orice fel, care nu se afla in ambalajul inițial sau nu pot fi puse spre revânzare.

 

În cazul in care clientul constata ca i-au fost trimise alte produse decat cele comandate sau intr-o alta cantitate, acesta trebuie sa instiinteze vanzatorul in termen de maxim 48 ore de la primirea coletului.

Coletul retur nu se trimite cu ramburs. Contravaloarea returului se va achita intr-un cont IBAN in maxim 15 zile lucratoare de la preluarea returului sau se poate compensa cu alta comanda.

In cazul returnarii intregii comenzi vi se returneaza tot pretul platit.

 

 

Garantia Produselor

Termenul de garantie este 1 luna de zile de la data preluarii coletului.

Garantia Comerciala oferita produselor comercializate, va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, O.G nr.21/1992,republicata-privind protectia consumatorilor). Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns. Modalitatile prin care asiguram consumatorului Garantia comerciala sunt in principal repararea produsului , inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului in conditiile art.11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata. Masura reparatorie este decizia consumatorului. Garantia/Service-ul produsului este asigurata de firma in Sibiu.

Termenul de garantie comerciala este de 1 luna de zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului.

 

Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15zile calendaristice din momentul informarii de catre consummator. Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 6 luni sub conditia ca in perioada medie de utilizare fiecare pereche de incaltaminte achizitionata sa fie purtatã alternativ cu minim alte 3 perechi de incaltari .

 

Pentru a NU pierde garantia este necesar respectarea instructiunilor de folosire a incaltamintei dupa cum urmeaza :

Dupa fiecare purtare incaltamintea se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de aplicarea oricarui tratament pentru incaltaminte, crème, etc.

 

Incaltamintea comercializata nu este destinata folosirii in ploaie.

 

A.Curatarea incaltamintei ! Se interzice cu desavarsire spalarea incaltamintei in masina de spalat

– incaltamintea cu fete de piei netede sau presate se curate de praf cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa si solutii special concepute pentru intretinerea acestui tip de piele

– pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o perie moale sau o carpa.

– incaltamintea cu fete din lac,piei metalizate,lacuite, se curata de praf cu o carpa moale. Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool,acetone,etc)

-incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu o perie de haine uscata.Nu folositi inalbitor. Petele de pe incaltamintea confectionata din material textil de cele mai multe ori nu se mai pot indeparta , asa ca evitati patarea acestora cu lichide sau substante ce pateaza textilele in general : vin rosu , ceara , ulei, otet , vopsea, etc . Nu se introduc in masina de spalat rufe

 

  1. Incaltamintea se usuca lent, natural, la temperatura camerei, ferita de surse directe de caldura care pot deforma iremediabil fetele produselor . La toate categoriile de mai sus se interzice spalarea cu apa a incaltamintei sau contactul indelungat cu aceasta. Este interzisa folosirea de inalbitori sau alte subtante pentru scoaterea petelor , altele decat cele special concepute in acest scop. Udarea puternica a fetelor cu apa sau cu alte lichide va duce la dezlipirea incaltamintei, deteriorarea fetelor si implicit la pierderea garantiei produsului. Incaltamintea cu fete textile sau din piele nefinisata (velur,nabuc, etc) prezentand cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpi din piele sau cusute, se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior.
  2. Incaltamintea nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici (benzina, alcool, acetone, etc).

Fata incaltamintei se va feri de lovituri directe sau intepaturi.

  1. Pentru a crea conditii tehnice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 3 perechi de incaltaminte.Se recomanda folosirea incaltatorului.

E: Talpile nu au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonul umed sau rece. Comerciantul nu poate fi raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor de mai sus sau pentru disconfortul provenind din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.

 

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru efectele neasteptate sau previzibile ca urmare a folosirii incaltamintei.

 

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru defectele aparute ca urmare a folosii incorecte, necorespunzatoare sau a disconfortul aparut ca urmare a purtari incaltamintei de marime necorespunzatoare. Deoarece captuseala incaltamintei nu a fost tratata chimic pentru fixarea pigmentului de culoare (cu scopul de a proteja pielea piciorului dumneavaostra) este posibila migrarea culorii de pe pielea captuselii si de aceea va recomandam sa purtati ciorapi inchisi la culoare .